Trainingen plannen en organiseren

''Boost het team naar succes op een locatie naar wens''

Training plannen en organiseren

Ben je trainingen aan het plannen en organiseren? Bij het organiseren van een training komt veel kijken. Van het kiezen van een geschikte trainer tot het vinden van een locatie die bij het event past. Venue13 is een evenementenlocatie in Velp waar je niet alleen de training kunt laten plaatsvinden, maar ook ondersteuning vindt bij het plannen en organiseren van trainingsdagen. Neem contact op voor meer informatie, we denken graag met je mee. Wat kunnen we betekenen voor jouw betekenisvolle evenement?

Trainingen plannen en extern organiseren

Wanneer je bezig bent met een training plannen en organiseren, is de locatie misschien niet het eerste waar je aan denkt. Wanneer je het onderwerp van de training bepaald hebt en weet wie deelneemt aan de training, denk je verder. Wie wordt de trainer tijdens dit event? En vindt de training in het bedrijfspand plaats, of is een externe locatie in dit geval de beste optie? Vandaag de dag kiest men steeds vaker voor een externe trainingslocatie, omdat dit vele voordelen biedt.

lounge
Grote-zaal-venue13

Wat zijn de voordelen van een externe trainingslocatie?

 

  • De locatie groeit met je mee. Je kan aan de hand van het aantal deelnemers gemakkelijk een geschikte ruimte uitkiezen
  • Alle benodigde middelen zijn binnen handbereik. Heb je audiovisuele apparatuur of professioneel geluid nodig? Geen probleem
  • Catering. Voor de concentratie en productiviteit is het van belang om zo nu en dan pauze te nemen. Onder het genot van een kop koffie, thee of fris en wat lekkers bijkomen, en zodat de deelnemers vervolgens helemaal klaar zijn voor het vervolg van de training
  • Een andere locatie werkt verfrissend. Op een externe trainingslocatie hebben de deelnemers een hogere betrokkenheid, omdat ze op een voor hen onbekende locatie zijn. Wanneer men out of the box denkt, is men creatiever
  • Ondersteuning bij het plannen en organiseren van het event. Bij het plannen en organiseren van een event komen veel zaken kijken. De mensen van de evenementenlocatie denken voor, tijdens en na het evenement graag met je mee

Geschikte ruimtes

Een van de voordelen van het plannen en organiseren van een training op een externe locatie is dat je de keuze hebt uit verschillende ruimtes. Zodoende is het ongeacht het aantal deelnemers vaak mogelijk om de training op de evenementenlocatie naar keuze te laten plaatsvinden. Je komt nooit ruimte tekort, doordat de vier training- en vergaderruimte binnen onze evenementenlocatie ruimte bieden voor maximaal 180 personen. WIl je een workshop organiseren? Ook daarvoor zijn onze kleinere ruimtes geschikt. Alle ruimtes beschikken stuk voor stuk over professionele faciliteiten.

Volledige ontzorging

Omdat er bij het plannen en organiseren van een training veel komt kijken, denken wij zo goed mogelijk met je mee. Indien gewenst boeken we in overleg een passende trainer, zorgt ons team voor een passende culinaire invulling, kleden we ruimte aan op een manier die aansluit bij de training en zorgen we ervoor dat professioneel licht en geluid aanwezig is. We dragen tot in de kleinste details zorg voor de training, zodat jij je kan focussen op de aanwezigen en de training zelf. Wij zijn namelijk van mening dat de boodschap die je wilt uitdragen met de training namelijk pas echt overkomt wanneer het complete plaatje klopt.

Staat er een training op de planning? Neem contact op

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van een training bij onze evenementenlocatie en wil je weten wat wij te bieden hebben, of ben je een workshop aan het organiseren? Bekijk ons evenementenoverzicht voor meer informatie over de beschikbare opties. We denken graag met je mee en helpen je bij het realiseren van een succesvolle training. Neem contact met ons op door je vraag en contactgegevens in te vullen via ons contactformulier. We bespreken jouw wensen en de mogelijkheden graag in een persoonlijk gesprek. Uiteraard staan we ook telefonisch klaar om al je vragen te beantwoorden. Hoe kunnen we je van dienst zijn?

WAAROM VENUE13?

USP's

Creatief team dat met je meedenkt

01

Vier ruimtes tot je beschikking

02

Professioneel licht en geluid

03

Snel bereikbaar vanaf de A12

04

Taike-venue13
TAIKE AAN HET WOORD

Ik zet me graag 100% in voor jouw betekenisvolle evenement!

Mijn naam is Taike, trotse eigenaar van Venue13. Sinds 2014 run ik deze evenementenlocatie, eerder bekend als Kastanjelaan13. Met mijn optimistische kijk en energieke karakter, denk ik - samen met mijn team - mee over de inrichting van jouw evenement. Evenementen georganiseerd door een mens, voor een mens. Welkom bij Venue13.

Alles is goed · Alles is goed · Alles is goed · Alles is goed ·