Teambuilding in Arnhem

''Wat kunnen wij voor je doen?''

Is het tijd voor een dagje teambuilding in Arnhem? Teambuilding is de beste manier om niet alleen de samenwerking tussen collega’s te verbeteren, maar ook om de teamspirit een boost te geven. Tijdens een teambuilding activiteit werken jij en je collega’s op een relaxte of actieve manier aan jullie band. Welke teambuilding activiteit jullie organiseren bij ons, laten we natuurlijk helemaal aan jullie over. Tussendoor kunnen jullie heerlijk genieten van de catering die we voor jullie verzorgd hebben.

Voor wanneer willen jullie een ruimte huren, en hebben jullie nog wensen? En voor hoeveel personen is het evenement? Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden, we denken graag met je mee!

Teambuilding in Arnhem op locatie

Wist je dat een nieuwe omgeving bijdraagt aan het creatieve proces van bijvoorbeeld teambuilding in Arnhem? Het vinden van een geschikte locatie voor een teambuilding activiteit kan nog best een uitdaging zijn. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een gymzaal te huren, maar dit is niet een erg inspirerende en rustgevende ruimte. De fysieke omgeving en ruimte heeft meer invloed dan we denken.

Bovendien moet je deze ruimte in Arnhem zelf aankleden met het materiaal dat je nodig hebt voor de activiteit, en is een stroomvoorziening in veel gevallen geen overbodige luxe. Ook moet je zelf aan eventuele tussendoortjes, lunch en drinken mee brengen. Niet zo gek dus, dat je overweegt om een ruimte te huren bij een evenementenlocatie die meer aanbiedt dan alleen het verhuren van ruimtes.

Meer dan een locatie alleen

Hoe fijn zou het zijn om tijdens de voorbereidingen van het teambuilding uitje in Arnhem niet aan het meebrengen van het materiaal te denken? Je zorgt zelf voor een teambuilding activiteit, wij zorgen voor een geschikte ruimte met professionele faciliteiten, aankleding, materiaal en catering. Maar ook wanneer je specifieke wensen hebt voor de teambuilding activiteit, denken we graag tot in de puntjes met je mee. Heb je bijvoorbeeld voorkeur voor een meerdaagse teambuilding activiteit? Geen probleem, er zijn vele hotels in de omgeving waar jullie terecht kunnen voor een comfortabele overnachting. We zetten ons graag voor 100% in voor jouw betekenisvolle evenement.

Ben jij geïnteresseerd in het organiseren van een teambuilding evenement of een ander evenement? Bekijk dan via onderstaande button het evenementenoverzicht voor ons aanbod.

Evenementoverzicht
evenementenlocatie-trainingslocatie-workshop-arnhem-velp

4 verschillende ruimtes

We bieden 4 verschillende ruimtes aan in de buurt van Arnhem, alle ruimtes beschikken over professionele faciliteiten en daglicht, waardoor jullie de focus er voor langere tijd bij kunnen houden. Welke ruimte je nodig hebt, is helemaal afhankelijk van het aantal soorten en de soort activiteit. De kleinere ruimtes die we aanbieden zijn geschikt voor trainingen, break-outs en workshops. De grootste zaal heeft een capaciteit van maximaal 180 personen is theateropstelling. Doordat iedere ruimte van het plug&play concept voorzien is, kan de activiteit snel van start gaan. Maar ook aan professioneel geluid en licht is gedacht!

Vele soorten evenementen

Naast voor een teambuilding activiteit, kunnen jullie bij onze evenementenlocatie in de buurt van Arnhem ook terecht voor een verscheidenheid aan andere evenementen. Is het bijvoorbeeld weer tijd voor het jaarlijkse bedrijfsfeest, of wil je een congres organiseren in een historisch gebouw met hedendaagse techniek? Misschien heb je wel een nieuw product op de markt gebracht dat je wilt presenteren in een ruimte die precies aansluit bij de sfeer die je wil uitstralen. Maar ook voor het organiseren van een diner of privéfeest nabij Arnhem bieden we graag een passende ruimte aan.

Neem contact op voor meer informatie

Wil je extern een teambuilding activiteit organiseren voor je werknemers? Neem contact via onderstaande button of bel naar 0638273667  op voor het bespreken van de mogelijkheden van teambuilding in Gelderland. We bellen je graag! Je kunt contact opnemen door je naam, contactgegevens en vraag achter te laten in het contactformulier. Laat ook weten op welk dagdeel we je het best kunnen bereiken en laat een terugbelverzoek achter. Wanneer wil je een ruimte huren voor teambuilding op de Veluwe, en welke?

WAAROM VENUE13?

USP's

7 ruimtes met plek voor maximaal 500 gasten

180m2 terras (op het zuiden) & 2250m2 buitenruimte (op aanvraag)

01

Snel bereikbaar vanaf de A12 goede bereikbaarheid

Gelegen naast NS station + Q park

02

Gratis parkeren

Voor alle bezoekers

03

Een creatief team dat met je meedenkt

Volledige ontzorging tot in de kleinste details

04