Geschiedenis

''Jouw evenement draagt bij aan ons verhaal''

TERUG IN DE TIJD

Jouw evenement voegt een stuk aan onze geschiedenis toe

In 1984 opende schrijver Guus Dijkhuizen hier Kunsthuis 13: een podium voor theater, muziek en beeldende kunst. In 2011 werd het pand omgedoopt tot Kastanjelaan 13. Nu, ruim een decennia later, heten we je van harte welkom in Venue13 voor jouw evenementen, congressen en diners.

Venue 13 velp
feesten
GESCHIEDENIS

De geschiedenis leeft voort

Dit historische pand vindt zijn oorsprong in het jaar 1900. Lange tijd is dit dé plek geweest voor kunstzinnigen in de regio om hun stem te laten horen. Een oud gebouw waarin is geleefd, gediscussieerd en gefeest. Onder de naam Kastanjelaan 13 is een afslag genomen richting particuliere, zakelijke en culturele evenementen. Onder de noemer Venue13 gaan we, na een periode van zwaar weer, voor een tweede leven in de evenementensector. Tijd om die drang naar betekenisvolle gebeurtenissen van een antwoord te voorzien.

HEDEN

Combineer het verleden met het heden

Venue13 behoudt haar publieke functie in dit iconische pand. Aan de buitenkant straalt het verleden, terwijl je binnenin geniet van allerlei technologische snufjes. Er is uitgebreid gerenoveerd om aan alle hedendaagse vragen te voldoen. We beschikken over alles wat nodig is om jouw evenement tot leven te laten komen. Wees welkom bij Venue13 en organiseer hier jouw:

  • Bedrijfsfeest
  • Congres
  • Productpresentatie
  • Diner
  • Vergadering / training
  • Privéfeest

Draag bij aan het doorlopende verhaal van deze levendige plek. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

lounge-en-bar
Taike-venue13
TAIKE AAN HET WOORD

Ik zet me graag 100% in voor jouw betekenisvolle evenement!

Mijn naam is Taike, trotse eigenaar van Venue13. Sinds 2014 run ik deze evenementenlocatie, eerder bekend als Kastanjelaan13. Met mijn optimistische kijk en energieke karakter, denk ik - samen met mijn team - mee over de inrichting van jouw evenement. Evenementen georganiseerd door een mens, voor een mens. Welkom bij Venue13.

Een plek waar alles goed is. Een plek voor jou · Een plek waar alles goed is. Een plek voor jou · Een plek waar alles goed is. Een plek voor jou · Een plek waar alles goed is. Een plek voor jou ·