Vergaderingen & trainingen

''Een externe locatie draagt bij aan het creatieve proces van een vergadering of training''

ZAKELIJK

Een verfrissende omgeving

Iets belangrijks te bespreken? Wijk eens uit naar een externe vergaderruimte. Een nieuwe omgeving draagt bij aan het creatieve proces van een vergadering of training. Venue13 beschikt over vier ruimtes, die individueel in te richten zijn tot vergaderruimte. Stuk voor stuk sfeervolle ruimtes met professionele faciliteiten. Jouw ideale vergaderlocatie in Velp, vlak bij Arnhem.

meeting
vergadering
EVENT

Inzetbaar voor diverse activiteiten

Onze kleinere ruimtes zijn ook inzetbaar voor break-outs, trainingen of bijvoorbeeld workshops. De grootste zaal heeft een maximale capaciteit van 180 personen in theateropstelling. Er is overal daglicht om de focus er voor langere tijd bij te houden. Elke plek is voorzien van een plug&play concept, zodat je snel van start kunt gaan. Overige wensen? Geen enkel probleem. Wij zijn heel bekend met alle benodigdheden en onze leveranciers werken met professionele apparatuur.

WAAROM VENUE13?

USP's

Creatief team dat met je meedenkt

01

Vier ruimtes tot je beschikking

02

Professioneel licht en geluid

03

Snel bereikbaar vanaf de A12

04

ZAKELIJK

Meerdaagse activiteit?

Van plan om een meerdaagse vergadering, workshop of training te geven? Geen probleem. Nabij onze vergaderlocatie in Velp, vlak bij Arnhem, zijn genoeg hotels aanwezig. Zo behoud je een mooie balans tussen privétijd en zakelijk presteren.

“Vergadering, workshop of training op een externe locatie houden? Neem contact op voor de mogelijkheden.”

We bellen je graag!

Vergadering
Taike-venue13
TAIKE AAN HET WOORD

Ik zet me graag 100% in voor jouw betekenisvolle evenement!

Mijn naam is Taike, trotse eigenaar van Venue13. Sinds 2014 run ik deze evenementenlocatie, eerder bekend als Kastanjelaan13. Met mijn optimistische kijk en energieke karakter, denk ik - samen met mijn team - mee over de inrichting van jouw evenement. Evenementen georganiseerd door een mens, voor een mens. Welkom bij Venue13.

Een plek waar alles goed is. Een plek voor jou · Een plek waar alles goed is. Een plek voor jou · Een plek waar alles goed is. Een plek voor jou · Een plek waar alles goed is. Een plek voor jou ·