Privéfeesten

''Privéfeesten van eerste idee tot memorabele herinnering''

PARTICULIER

Creëer memorabele herinneringen

Er is altijd een reden te bedenken voor een feest. Grote privéfeesten vragen om een betekenisvolle locatie die bijdraagt aan nieuw te creëren herinneringen. Van droomhuwelijk tot familiedag en van een voorstelling tot een jubileum. Organiseer jouw feest in het karakteristieke pand van Venue13. We helpen je graag met het organiseren en coördineren van een sfeervol totaalfeest.

feestlocatie
prive feest
EVENT

Alles moet kloppen

Het feest moet staan zoals jij het voor ogen hebt. Bij Venue13 verzorgen we jouw feest daarom van eerste idee tot memorabele herinnering. Vier je feest met 50 tot wel 500 gasten. We helpen je met het bedenken van de aankleding, muziek en unieke cateringconcepten. Geniet van heerlijke, lokale gerechten onder het genot van een drankje. Een dj speelt vrije deuntjes of een liveband neemt het publiek mee op de maat. We denken graag met je mee over een creatieve invulling in dé eventlocatie in Velp, vlak bij Arnhem.

WAAROM VENUE13?

USP's

Creatief team dat met je meedenkt

01

Vier ruimtes tot je beschikking

02

Professioneel licht en geluid

03

Snel bereikbaar vanaf de A12

04

ZAKELIJK

Tot in de puntjes verzorgd

Venue13 biedt vier verschillende ruimtes aan voor jouw privéfeest. Het is mogelijk om tijdens de avond te verplaatsen van ruimte naar ruimte, met ieder een eigen invulling. Zo verzorgen we je avond tot in de puntjes.

“Onvergetelijke herinneringen maken? Neem contact op voor de mogelijkheden.”

We bellen je graag!

feesten
Taike-venue13
TAIKE AAN HET WOORD

Ik zet me graag 100% in voor jouw betekenisvolle evenement!

Mijn naam is Taike, trotse eigenaar van Venue13. Sinds 2014 run ik deze evenementenlocatie, eerder bekend als Kastanjelaan13. Met mijn optimistische kijk en energieke karakter, denk ik - samen met mijn team - mee over de inrichting van jouw evenement. Evenementen georganiseerd door een mens, voor een mens. Welkom bij Venue13.

Door een mens, voor de mens · Door een mens, voor de mens · Door een mens, voor de mens · Door een mens, voor de mens ·