Privéfeesten

''Privéfeesten van eerste idee tot memorabele herinnering''

PARTICULIER

Creëer memorabele herinneringen

Er is altijd een reden te bedenken voor een feest. Grote privéfeesten vragen om een betekenisvolle locatie die bijdraagt aan nieuw te creëren herinneringen. Van droomhuwelijk tot familiedag en van een voorstelling tot een jubileum. Organiseer jouw feest in het karakteristieke pand van Venue13. We helpen je graag met het organiseren en coördineren van een sfeervol totaalfeest.

feestlocatie
prive feest
EVENT

Alles moet kloppen

Het feest moet staan zoals jij het voor ogen hebt. Bij Venue13 verzorgen we jouw feest daarom van eerste idee tot memorabele herinnering. Vier je feest met 50 tot wel 500 gasten. We helpen je met het bedenken van de aankleding, muziek en unieke cateringconcepten. Geniet van heerlijke, lokale gerechten onder het genot van een drankje. Een dj speelt vrije deuntjes of een liveband neemt het publiek mee op de maat. We denken graag met je mee over een creatieve invulling in dé eventlocatie in Velp, vlak bij Arnhem.

WAAROM VENUE13?

USP's

Creatief team dat met je meedenkt

01

Vier ruimtes tot je beschikking

02

Professioneel licht en geluid

03

Snel bereikbaar vanaf de A12

04

ZAKELIJK

Tot in de puntjes verzorgd

Venue13 biedt vier verschillende ruimtes aan voor jouw privéfeest. Het is mogelijk om tijdens de avond te verplaatsen van ruimte naar ruimte, met ieder een eigen invulling. Zo verzorgen we je avond tot in de puntjes.

“Onvergetelijke herinneringen maken? Neem contact op voor de mogelijkheden.”

We bellen je graag!

feesten
venue13-evenementenlocatie-feestlocatie-bedrijfsfeest-organiseren-arnhem-velp-nijmegen
VENUE 13

Evenementen voor mensen, door mensen

Bij Venue13 vloeien verleden en heden samen in een prachtig verhaal van familie, passie en doorzettingsvermogen. Samen met mijn partner Renée en moeder Jolande, hebben wij Venue13 nieuw leven ingeblazen als een bloeiend familiebedrijf, waarin we onze dromen najagen en onze passie voor evenementen delen. Bij Venue13 draait het niet alleen om het organiseren van evenementen; het gaat om het vervullen van dromen, het verspreiden van vreugde en het creëren van blijvende herinneringen. Welkom bij Venue13, waar elk evenement een verhaal vertelt!

Door een mens, voor de mens · Door een mens, voor de mens · Door een mens, voor de mens · Door een mens, voor de mens ·