Diner

''Geniet van een sfeer- en smaakvol diner, waarbij we je volledig ontzorgen''

ZAKELIJK

Bedrijfsdiner in stijl bij Venue13

Liefde gaat door de maag. Op zoek naar een intieme, unieke locatie voor een heerlijk business ontbijt, bedrijfslunch of diner? Neem je collega’s of relaties mee naar Venue13. We maken van je diner een feestelijk evenement of een zakelijk aangekleed geheel. Ons creatieve team brengt jouw wensen tot leven.

diner
EVENT

Lokale, verse ingrediënten

Bespaar jezelf gestunt in de keuken. Organiseer een gepaste maaltijd voor maximaal 120 gasten bij Venue13. Het verzorgen van zakelijke groepsdiners en lunches voor grote groepen valt onder onze specialiteiten. We maken gebruik van lokale ingrediënten om heerlijk verse en gezonde gerechten op tafel te toveren. Geniet van een sfeer- en smaakvol diner, waarbij we je volledig ontzorgen.

WAAROM VENUE13?

USP's

Creatief team dat met je meedenkt

01

Vier ruimtes tot je beschikking

02

Sfeervolle aankleding, passend bij de setting van je bijeenkomst

03

Snel bereikbaar vanaf de A12

04

ZAKELIJK

Dinerlocatie in Velp, vlak bij Arnhem

Een diner hoeft geen statische activiteit te zijn. Ons enthousiaste team regelt een geheel verzorgde zittende lunch of lopend buffet voor jou en je team. Ook in de aankleding is veel mogelijk, van klassiek tot modern of bourgondisch. Heerlijk samen eten in stijl en betekenisvolle gesprekken voeren. Boek Venue13 als dinerlocatie in Velp, vlak bij Arnhem.

“Betekenisvolle lunch of zakendiner voor een groep organiseren? Neem contact op voor de mogelijkheden.”

We bellen je graag!

dineren
venue13-evenementenlocatie-feestlocatie-bedrijfsfeest-organiseren-arnhem-velp-nijmegen
VENUE 13

Evenementen voor mensen, door mensen

Bij Venue13 vloeien verleden en heden samen in een prachtig verhaal van familie, passie en doorzettingsvermogen. Samen met mijn partner Renée en moeder Jolande, hebben wij Venue13 nieuw leven ingeblazen als een bloeiend familiebedrijf, waarin we onze dromen najagen en onze passie voor evenementen delen. Bij Venue13 draait het niet alleen om het organiseren van evenementen; het gaat om het vervullen van dromen, het verspreiden van vreugde en het creëren van blijvende herinneringen. Welkom bij Venue13, waar elk evenement een verhaal vertelt!

Door een mens, voor de mens · Door een mens, voor de mens · Door een mens, voor de mens · Door een mens, voor de mens ·