Congres

''Jouw congres op een historisch plek met hedendaagse techniek''

ZAKELIJK

Breng je boodschap krachtig over tijdens een congres

Van plan om zelf een symposium, zakelijk of medisch congres te organiseren? Dan draagt de juiste locatie bij aan de totaalervaring. Jouw boodschap komt écht over als het volledige plaatje klopt. Welkom bij Venue13 in Velp, de congreslocatie van de regio Arnhem.

“Een plek waar alles goed is. Een plek voor jou.”

congressen
congres
EVENT

Historische locatie met hedendaagse techniek

Venue13 bestaat uit vier verschillende ruimtes met uniek in te delen sferen. Met ondersteuning van duurzame en up-to-date professionele technologie, creëren we jouw ideale setting. Organiseer jouw congres en ontvang tot maximaal 180 gasten. Naast onze historische locatie en hedendaagse techniek, staat ons enthousiaste team klaar voor de beste culinaire invullingen, passend bij het congres. Upgrade je congres daarom met onze creatieve cateringconcepten. Voel je vrij om je congres naar eigen wens in te vullen. Wij zorgen ervoor dat het goed komt.

WAAROM VENUE13?

USP's

Creatief team dat met je meedenkt

01

Vier ruimtes tot je beschikking

02

Professioneel licht en geluid

03

Snel bereikbaar vanaf de A12

04

ZAKELIJK

Boek onze congreslocatie in Velp, vlak bij Arnhem

Plan alvast een datum in en boek Venue13 als congreslocatie in Velp, vlak bij Arnhem. Ons creatieve team staat voor je klaar om jou gewenste thema op betekenisvolle wijze neer te zetten.

We bellen je graag!

congres
Taike-venue13
TAIKE AAN HET WOORD

Ik zet me graag 100% in voor jouw betekenisvolle evenement!

Mijn naam is Taike, trotse eigenaar van Venue13. Sinds 2014 run ik deze evenementenlocatie, eerder bekend als Kastanjelaan13. Met mijn optimistische kijk en energieke karakter, denk ik - samen met mijn team - mee over de inrichting van jouw evenement. Evenementen georganiseerd door een mens, voor een mens. Welkom bij Venue13.

Door een mens, voor de mens.Door een mens, voor de mens.