Bedrijfsfeest

''Jouw bedrijfsfeest van idee tot memorabele herinnering met impact voor je medewerkers''

ZAKELIJK

Organiseer een impactvol bedrijfsfeest bij Venue13

Op de werkvloer gaan resultaten en efficiëntie vaak voor de sociale aspecten. Tijdens een goed georganiseerd bedrijfsfeest is er de gelegenheid om de mens achter je collega te leren kennen. Even geen klantcases en cijfers induiken met elkaar, maar samenkomen aan de bar onder het genot van een lokaal hapje en drankje. Vier daarom je bedrijfsfeest bij Venue13 in Velp, vlak bij Arnhem.

bedrijfsevent
bedrijfsfeest
EVENT

Complete ontzorging tijdens bedrijfsfeest

Venue13 is de ideale locatie voor groepen van 80 tot 500 personen, verdeeld over maximaal vier ruimtes. Organiseer een bedrijfsfeest waarbij intimiteit en impact worden gewaarborgd. Samen duiken we in je persoonlijk wensen, zodat jij straks groots feest viert. Van idee tot memorabele herinnering met impact voor je medewerkers. Zet je kapiteinshoed af en laat je compleet ontzorgen. Ook achter al jouw verantwoordelijkheden schuilt gewoon een mens die deze avond verdient.

WAAROM VENUE13?

USP's

Creatief team dat met je meedenkt

01

Vier ruimtes tot je beschikking

02

Professioneel licht en geluid

03

Snel bereikbaar vanaf de A12

04

ZAKELIJK

Kom naar Venue13

Jubileum, afscheid of personeelsfeest te vieren? Ons creatieve team staat voor je klaar. Kom naar Venue13 voor jouw bedrijfsfeest in Velp, vlak bij Arnhem.

“Memorabel bedrijfsfeest organiseren? Neem contact op voor de mogelijkheden!”

We bellen je graag!

bedrijfs event
Taike-venue13
TAIKE AAN HET WOORD

Ik zet me graag 100% in voor jouw betekenisvolle evenement!

Mijn naam is Taike, trotse eigenaar van Venue13. Sinds 2014 run ik deze evenementenlocatie, eerder bekend als Kastanjelaan13. Met mijn optimistische kijk en energieke karakter, denk ik - samen met mijn team - mee over de inrichting van jouw evenement. Evenementen georganiseerd door een mens, voor een mens. Welkom bij Venue13.

Door een mens, voor de mens.Door een mens, voor de mens.