Bedrijfsfeest in Arnhem

''Wat kunnen wij voor je doen?''

Bestaat het bedrijf bijvoorbeeld 25 jaar en wil je de behaalde successen vieren samen met je medewerkers? Of is het om een andere reden tijd voor een bedrijfsfeest? Bij het organiseren van een bedrijfsfeest in Arnhem komt veel kijken. Denk hierbij niet alleen aan het vinden van een locatie, maar ook aan geschikte aankleding, catering, muziek en techniek.

Wij bieden niet alleen een locatie in de omgeving van Arnhem aan voor maximaal 500 genodigden, maar verzorgen de organisatie van het hele evenement. Van decoratie tot catering. Welke wensen heb jij? We denken tijdens het organiseren van het bedrijfsfeest graag met je mee.

Bedrijfsfeest nabij Arnhem

Bedrijfsfeest in de buurt van Arnhem organiseren? Op de werkvloer gaan resultaten en efficiëntie vaak voor de sociale aspecten. Tijdens een goed georganiseerd bedrijfsfeest is er de gelegenheid om de mens achter je collega te leren kennen. Even geen klantcases en cijfers induiken met elkaar, maar samenkomen aan de bar onder het genot van een lokaal hapje en drankje. Vier daarom je personeelsfeest bij Venue13 in Velp, vlak bij Arnhem.

Complete ontzorging

Wij zorgen tijdens het organiseren van het personeelsfeest nabij Arnhem voor complete ontzorging. Zo dragen we niet alleen zorg voor passende ruimte, maar kunnen aan al je persoonlijke wensen voldoen. Denk hierbij aan passende aankleding in een bepaald thema naar wens, maar ook aan het verzorgen van de lekkerste cocktails en muziek waar heerlijk op gedanst kan worden.

Omdat we over meerdere ruimtes beschikken en plaats bieden voor 80 tot 500 genodigden, is onze evenementenlocatie nabij Arnhem geschikt voor tal van feestelijke aangelegenheden. We bieden meer dan genoeg ruimte voor jouw evenementen in Arnhem en denken tot in de kleinste details met je mee.

Ben jij geïnteresseerd in het organiseren van een bedrijfsfeest of een ander evenement? Bekijk dan via onderstaande button het evenementenoverzicht voor ons aanbod.

Evenementoverzicht

Bedrijfsfeest locatie Venue13

Mijn naam is Taike, trotse eigenaar van Venue13. Sinds 2014 run ik deze evenementenlocatie, eerder bekend als Kastanjelaan13. Met mijn optimistische kijk en energieke karakter, denken ik en mijn partner Renee – samen met mijn team – mee over de inrichting van jouw personeelsfeest. Evenementen georganiseerd door een mens, voor een mens. Welkom bij Venue13, waar je terecht kunt voor menig evenement. Van bedrijfsuitje en congres tot productpresentatie, diner en vergadering.

Ben je klaar voor het bedrijfsfeest in omgeving Arnhem?

Ben je overtuigd van onze locatie en ontzorging en wil je het personeelsfeest graag vieren op onze locatie in Velp, vlakbij Arnhem? Laat je vraag en contactgegevens gerust achter in het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor het beantwoorden van je vragen. Wat kunnen we voor jou en je collega’s betekenen tijdens het realiseren van het personeelsfeest dat aan jullie wensen voldoet?

WAAROM VENUE13?

USP's

7 ruimtes met plek voor maximaal 500 gasten

180m2 terras (op het zuiden) & 2250m2 buitenruimte (op aanvraag)

01

Snel bereikbaar vanaf de A12 goede bereikbaarheid

Gelegen naast NS station + Q park

02

Gratis parkeren

Voor alle bezoekers

03

Een creatief team dat met je meedenkt

Volledige ontzorging tot in de kleinste details

04